Acasă
Arhiva Reviste
Articole
Echipa editorială
Norme Tehnice
Contact
Selectează o Pagină
Prima pagină
/
Memoria Ethnologica
/
Nr. 92-93 (an XXIV)
/ Despre tipurile de pâine consumate în Săptămâna Mare în Sicilia: colăceii panaredda din Santa Caterina Villarmosa
Despre tipurile de pâine consumate în Săptămâna Mare în Sicilia: colăceii panaredda din Santa Caterina Villarmosa
Categorii:
Buttitta, Ignatio
,
Nr. 92-93 (an XXIV)
Etichete:
pâinea ritualică.
,
Săptămâna Mare
,
Sicilia
Descarcă panaredda-ignatio-138-150-92-93
Recenzii (0)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.
Fii primul care scrii o recenzie pentru „Despre tipurile de pâine consumate în Săptămâna Mare în Sicilia: colăceii panaredda din Santa Caterina Villarmosa”
Anulează răspunsul
Trebuie să fii
autentificat
pentru a publica o recenzie.
Produse similare
Strigături la nuntă
Culesul mălaiului, Clăca de cules și desfăcat în Coruia, Țara Chioarului
Simulacre divinatorii. Roluri culturale şi practici devoţionale
Articole vizualizate
Câteva aspecte privind portul popular din Maramureș
Vrăjitorii, credinţe şi superstiţii pe Valea Cosăului
Crăciunul în Săliștea de Sus
Recenzii
Nu există recenzii până acum.