Acasă
Arhiva Reviste
Articole
Echipa editorială
Norme Tehnice
Contact
Selectează o Pagină
Prima pagină
/
Memoria Ethnologica
/
Nr. 24-25 (an VII)
/ O tehnică de acces la sacru: gastronomia rituală la popoarele romanice
O tehnică de acces la sacru: gastronomia rituală la popoarele romanice
Categorii:
Dunca, Petru
,
Nr. 24-25 (an VII)
Descarcă dunca-134-139-24-25
Recenzii (0)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.
Fii primul care scrii o recenzie pentru „O tehnică de acces la sacru: gastronomia rituală la popoarele romanice”
Anulează răspunsul
Trebuie să fii
autentificat
pentru a publica o recenzie.
Produse similare
Poienile de sub Munte Cultura spirituală
Simbolistica lumii celeste în balade şi colinde
“Hallo” als Zuruf oder Gruß? Wie verträgt sich Traditionspflege mit Erneuerungstendenzen?
Articole vizualizate
Nunta în Valea Chioarului
Obiceiuri la început de an în Bârsana
Jocul De-a calul în folclorul infantil şi în literatură (Ion Creangă, I. L. Caragiale, Ion Agârbiceanu)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.