Funcția caselor tradiționale în păstrarea moștenirii culturale a românilor și rolul lor în turismul din regiunea Voivodina (Serbia)

Funcţia caselor tradiţionale în păstrarea moştenirii culturale a românilor şi rolul lor în turismul din regiunea Voivodina (Serbia) Rezumat Casele tradiţionale din lemn sunt un mijloc adecvat pentru păstrarea identităţii unui neam. Ambianţa lor permite celor care le folosesc să afle cum au trăit şi muncit strămoşii lor în trecut. Ba mai mult, rolul lor creşte în cadrul industriei turismului şi ele devin adesea parte integrală a pachetului turistic. Ele sunt atractive pentru turişti pentru că în ele se păstrează obiecte casnice, mobilă şi unelte care au fost folosite în trecut şi care nu mai pot fi găsite în altă parte. Această lucrare prezintă casele româneşti tradiţionale care există în Voivodina, la fel şi rolul lor actual şi potenţial în turismul din această zonă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Funcția caselor tradiționale în păstrarea moștenirii culturale a românilor și rolul lor în turismul din regiunea Voivodina (Serbia)”